Belgische versie Naked Attraction is een feit, eerste aflevering is met BV’s.
Het is eindjes aan elkaar knopen voor de BV's, zeker in deze onzeker tijden! Alle TV producties liggen stil, dus dan maar zo.

Waarom het programma 'naked attraction' op de beeldbuis komt, is iets waar niemand een goed antwoord op heeft, maar toch komt er een Belgische spin-off, en de eerste aflevering is met BV's... Wij zitten alvast met onze handen voor onze ogen, op het puntje van onze stoel.

Naked Attraction is een Brits tv format, uitgezonden op 5 tv, waarin een gekleed persoon een deelnemer kiest uit zes naakte mensen, wiens lichamen en vervolgens gezichten geleidelijk worden onthuld door opeenvolgende rondes, van de voeten omhoog. Echt back to basics, niet praten, geen vragen, gewoon zuiver op het uiterlijk… Was maar elk programma dat Goedele maakt zo…

Dat het niet steeds om “moeders mooiste” gaat, zal de programma makers worst wezen, TV is TV moet het motto geweest zijn! Waar ze überhaupt de kandidaten vandaan halen is nog een grotere vraag! Maar in deze barre tijden van crisis stond Bekend Vlaanderen blijkbaar te springen om hun “ware aard” te tonen. “Het is leuk dat het eens enkel om het uiterlijk gaat, en we niet steeds onze innerlijke ware aard moeten tonen” antwoord een van de kandidaten ( de programma makers vragen hun identiteit nog even te verzwijgen ).

Wij gaan alvast (niet) kijken, en zijn bang dat TV-kijkend Vlaanderen zal huiveren bij het zien, van die creatief blote lijven! Wie er dan juist zal meedoen, dat is voor jullie een raden, maar voor ons een weten!

Dat Tim Van Temptation Island, Pat Krimson en Nathalia niet geselecteerd zijn, is het beste aan het programma tot hiertoe!


2 reacties op Belgische versie Naked Attraction is een feit, eerste aflevering is met BV’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap