Video

Francis Sarlette brengt nieuwe zomer hit uit

De Franstalige superster laat weer van zich horen, Francis Sarlette, afomstig uit Malmedy verbreekt de corona stilte met een nieuwe zomerhit ! Met zijn eigen interpretatie van “La Maladie D’amour” brengt de zanger, ook bijgenaamd “Le Malmedy D’amour” opnieuw een youtube wereldhit ! Opvallend deze keer is dat hij dit nummer niet alleen bracht… Het metalen dopje van zijn fles Cécémel kreeg een belangrijke rol in Sarlette zijn nieuwste videoclip.
Wat de zanger nog allemaal in petto heeft is een beetje Koffie dik kijken nu het EK niet zal plaatsvinden… Zijn vorige wereldhit stond in teken van de rode duivels op het WK en werd luidkeels meegezongen door oa. Eden Hazard, Kevin De Bruyne, Hot Marijke en zelf Marc Coucke was grote fan !

Marina Wally (63) stapt in de formule 1

Dat de dochter van wijlen Eddy Wally, niet verlegen is van een stunt of van de need for speed bewees ze vorig jaar toen ze op 62 jarige leeftijd uit een vliegmachine sprong ! Dit jaar wil Wally nog een stapje verder en stapt ze in de Formule 1. De corona crisis sloeg zwaar in bij het Red Bull formule 1 team, omdat de budgetten gehalveerd werden, besloot Max Verstappen een stapje aan de kant te doen bij het team. Wally zal voor het nieuwe seizoen Verstappen zijn plaats innemen bij Red Bull Racing.

Copy link
Powered by Social Snap