Ram:
21 maart – 20 april
De rammen zullen deze maand te maken krijgen met bewijsdrang en zich willen gedragen als een schorpioen. Daar komen ongelukken van!

Stier:
21 april – 20 mei
Stieren gaan deze maand op zoek naar zichzelf. Zoek het niet te ver! Kijk in de spiegel en kijk de stier in de ogen. Pak de koe bij de hoorns.

Tweelingen:
21 mei – 21 juni
Deze maand kans op een nieuwe romance, maar een donkere wolk hangt boven de liefde. Pas op voor bedrog, voyeurs en loverboys.

Kreeft:
22 juni – 22 juli
Kreeften die voor 22h geboren zijn kunnen deze maand gevoelig zijn aan acute klompvoet, zorg voor gepast schoeisel!

Leeuw:
23 juli – 23 augustus
Voor de leeuwen onder ons zijn de sterren onduidelijk, ik van dingen op over een rijbewijs, maar eentje krijgen of eentje verliezen zal de toekomst uitwijzen. Voorzichtig op de weg!

Maagd:
24 augustus – 22 september
Maagden gaan een physiek moeilijke maand tegemoet, maagdzuur en maagdzweer en meer van dat. Was je handen!

Weegschaal:
23 september – 23 oktober
Weegschalen hebben deze maand last van tienerzwangerschappen en vaders die er een stokje voor steken. Zo zullen er weer nieuwe sterretjes aan de hemel fonkelen.

Schorpioen:
24 oktober – 22 november
Geile schorpioentjes wees gewaarschuwd! Van dinsdag tot vrijdag is het volle maan, en een brandend verlangen kan voor jeuk zorgen.

Boogschutter:
23 november – 21 december
1 op 2 boogschutters raken deze maand alles kwijt, pijlen te vroeg verschoten, de boog moet af en toen wat meer gespannen staan!

Steenbok:
22 december – 20 januari
Steenbokken stoppen na deze met horoscopen lezen en gaan sterrenkunde studeren. Ook aan hen wens ik succes!

Waterman:
21 januari – 19 februari
Watermannen beginnen tegen beter weten in weer slechte gewoontes op te pikken, denk aan je toekomst en vergeet je verleden nooit!

Vissen:
20 februari – 20 maart
Vissen gaan de maand van hun leven tegemoet, ze ontdekken een talent in zichzelf waar ze de grote sier mee kunnen maken, geniet er van!

Copy link
Powered by Social Snap