Nieuw seizoen Ter Land, Ter Zee en in de Lucht is van start gegaan in Brugge.
Bij de eerste opnamedag van het nieuwe TV programma was het alvast heel spannend met de deelname van de Loze Vissertjes...

Het razend populaire TV programma van weleer is terug van weggeweest ! Ter Land, Ter Zee en de lucht is een programma waarbij deelnemers om ter snelst op een droge manier de overkant moeten bereiken... tijdens de eerste opnamedag in Brugge vielen de deelnemers van "de loze vissertjes" alvast uit de boot...

De Loze Vissertjes, of zo noemen P. Maes, J. Verstraete en D. Vuylsteke zichzelf. Het olijke trio uit Blankenberge had voor hun deelname aan het spelprogramma een lijnbus ingezet. Terwijl heel wat kandidaten kwamen  aandraven  met een zelfgemaakte kwistax, zagen deze  heren  het duidelijk iets groter !

Bedoeling was om met de lijnbus in een recordtijd over twee minimalistische rijvakjes over de Brugse rijtjes te vliegen… en dat deden ze dan ook, letterlijk en figuurlijk… Maes, die aan het stuur zat, bleek een positieve ademtest af te leggen.

De heren  kwamen er met de schrik van af. “Tijd voor een dutje, nu” voegde Vuylsteke er aan  toe die met zijn kompanen al 3  dagen non stop op zwier was  geweest… “We hebben  tenminste leute gehad” voegde Verstraete er aan toe.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap