Kelly Van Hoorde maakt come back van het jaar!
Kelly Van Hoorde staat na jaren stilte terug in de schijnwerpers en deze zomer op de main stage van Kamping Kitsch Club.

Het 38-jarige podiumbeest uit Deux-Acren is een levende legende. Ze was vroeger gekend als 'die jonge nachtegaal' niet enkel omdat ze felgebekt was en als geen ander zaad lustte, maar ook door haar ongelooflijke zangtalent waarmee ze zowel een bos, een club, of een festival mee kon stilleggen of doen ontploffen.

De welgekende Königin rumbek doet de come-back die niemand aan zag komen, een come-back die niemand nog verwachtte maar nog altijd stiekem op hoopte.

Onze geliefde trekvogel zit niet langer vast in haar gouden kooi, rechtsreeks van Deux-Acren tot bij ons! Terug van nooit weggeweest! Je kan ze live komen zien rondfladderen op de main stage. Een come-back maak je geen twee keer, hier wil je bij zijn!

Kelly Van Hoorde zal op zaterdag 22 augustus het kleurrijkste festival van ons land, Kamping Kitsch Club presenteren. Hiermee treedt ze in de voetsporen van onder andere Betty, Tanja Dexters en Joke van de velde als presentatrice van dit knotsgekke festival.

Kamping Kitsch Club dat doorgaat in Kortrijk op zaterdag 22 augustus, viert deze zomer zijn tiende verjaardag! Op deze uitzonderlijke verjaardagseditie staan deze zomer meer dan 100 artiesten over 10 podia. Het festival groeide doorheen de jaren uit tot het grootste verkleedfestival van het land en ver daarbuiten !

Wie zelf Kelly Van Hoorde aan het werk wil zien deze zomer kan terecht op het facebook event op http://bit.ly/KKC2020 tickets voor het event zijn te koop vanaf midden mei op www.kampingkitschclub.be
>> Wil je zelf ook als headliner staan op Kamping Kitsch Club? <<

Deel via WhatsApp

1 reactie op “Kelly Van Hoorde maakt come back van het jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link