Valerie De Booser kiest voor bekende slager Dirk De Witte
"Daar gaat ze" voegt Koen Wouters er aan toe

Valerie De Booser is opnieuw verliefd ! Dat Valerie al graag eens een worstje lust, bewees ze met haar deelname aan Temptation Island in 2002. Dat ze op schlagers viel, bewees ze door haar huwelijk met Koen Wouters. Maar nu heeft Valerie de ware gevonden: Dirk De Witte is een gekende slager uit Knokke-Heist en staat niet enkel bekend om zijn droge worst...

Na hun breuk van 4 maand geleden, is Valerie De Booser opnieuw gelukkig. De 40 jarige schone liet haar oogje vallen op de bekende slager Dirk De Witte. Dat de man gespecialiseerd is in fijne vleeswaren bewijst hij met zijn kersverse vriendin. “Het is nog pril” voegt Valerie er aan toe. De twee leerden elkaar kennen op een slagerfestival in Duitsland. Kwatongen beweren dat Dirk De Witte een vastgoed investeerder is uit Antwerpen, maar niets is minder waar voegt de bekende Knokse slager er aan toe. De Antwerpse naamgenoot wil gewoon uitpakken met het feit dat ik nu met Valerie samen ben, lacht Dirk De Witte.

Wat de toekomst voor de twee zal brengen is nog onduidelijk. Wij wensen het kersverse koppel in ieder geval heel veel succes in deze moeilijke tijden van afzondering.

 


1 reactie op “Valerie De Booser kiest voor bekende slager Dirk De Witte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap