Temptation Island deelnemers slachtoffer van corona.
Het corona virus heeft iedereen in de greep! Ook de Temptation vedetten zijn niet gespaard gebleven!

Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, en ook de mensen die op TV komen zijn blijkbaar vatbaar voor het gekende Corona virus dat zich met een rotvaart over alle continenten aan het verspreiden is.

Het corona virus en de crisis die dat met zich meebrengt raakt ons allemaal, en zo ook de deelnemers van het populaire spelprogramma Temptation Island, waar 4 koppels hun onvoorwaardelijke trouw bewijzen aan elkaar door middel van verschillende tests en spelletjes. Het is namelijk zo dat de deelnemers geen vergoeding krijgen voor hun deelname aan dit spelprogramma. Net zoals Blokken is er geen vergoeding voorzien voor de deelnemers, zelfs meer, bij blokken kan je nog een TV winnen of een elektrische tandenborstel bij Temptation gaat het écht zuiver om de eer, en de ervaring als Koppel.

Wat het verleden wel geleerd heeft is dat de deelnemers die eeuwige roem winnen, al dan niet als koppel, na de show heel erg populair zijn om te vragen op feesten, recepties, productvoorstellingen, bar mitswa’s en nog veel meer. Maar ja dat valt nu met de quarantaine regelgeving helemaal in het water. Een streep door de rekening, want 3 van de vier koppels hadden voor hun deelname hun vaste job opgezegd omdat ze rekenden op de “act de présence”-inkomsten die zouden volgen maar ja, niet dus.

We hebben contact gehad met Tim, een ex deelnemer uit aalst, die ondertussen zijn gewone leven terug heeft opgenmonen, en vanuit quarantaine laat weten, dat dit inderdaad écht jammer is voor hen. ” Temptation island was écht een springplank voor mij, ik heb er heel veel opdrachten kunnen uithalen, en mooi geld mee verdient, zo kreeg ik vaak bier aangeboden, of zelfs cash vergoedingen om gewoon op te dagen, dat kon soms wel over €1000 gaan op een avond!” Niet slecht dus.

Hoe het nu verder moet en of de deelnemers al kunnen beroep doen op hun artiesten statuut valt nog te bekijken, ze roepen alvast op hen toe te voegen op instagram en hun foto’s te lijken, want likes zijn “doekoes” tegenwoordig.

Rare tijden voor iedereen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap