Spoed diensten overstelpt door jongeren met polsverstuiking
Maggie De Block waarschuwt jongeren: "blijf van uw piet!"

Door de lange aanhoudende lockdown kampen onze spoeddiensten met een nieuw probleem: Onze spoed diensten worden momenteel overstelpt met jonge mannen die last hebben van een verstuikte pols. Het is duidelijk dat de verveling van de jonge mannen vaak gepaard gaat met het bezoeken van diverse porno websites. Door te vaak te masturberen kunnen er complicaties optreden waarschuwt uroloog Bo Coolsaet.

Minister van volksgezondheid Maggie De Block roept jongeren op om zich niet meer te bevredigen “Blijf Van Uw Piet” was de tweede markante uitspraak na de “Blijf in uw Kot!” oproep van enkele weken terug. We zien dat momenteel de verveling bij heel wat jongeren toeslaat, en dat deze ontspanning zoeken door de hand aan zichzelf te schudden.

“Echter is dit niet zonder gevaar” waarschuwt uroloog Bo Coolsaet. “Wanneer jongeren dit te veel gaan doen, en op de verkeerde manier, kunnen complicaties optreden” aldus s’lands bekendste dokter. Viroloog Marc Van Ranst roept op om voorzichtiger te zijn. Het is niet de bedoeling dat onze spoed diensten momenteel overstelpt worden door jongeren met dergelijke complicaties. Wij hebben onze zorgverleners en onze ziekenhuisbedden nodig om andere corona patienten voorrang te geven in deze crisis.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap