Nep ijsjes maken hun opmars! CORONETTO’S…
Wie heeft er als peuter niet met dit speelgoed gespeeld. Valse hoorntjes, kleurrijke bolletjes, zelf een ijssalon uitbaten?

Een groep creatieve jongeren, heeft met dit warme weer, dé uitvinding van de week gedaan! Ze verkopen valse ijsjes in de verschillende kuststeden, en aan de stations. Handig toch? En dat alles om de "mondmaskerplicht" te omzeilen.

Waarom en hoe ze op het idee kwamen? Simpel… Volgens de wet hoef je geen mondmasker aan te doen als je een ijsje eet, wie zegt dat dat ijs echt moet zijn? Het is beter voor de gezondheid, ecologisch afbreekbaar, en herbruikbaar. De CORONETTO’S zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, en worden standaard geleverd met een servietje, en een reserve bol, voor moest je bol op de grond vallen. Heerlijk om bij dit warme weer vrij te kunnen ademen, met het masker op je kin.

De bezielers die zichzelf de “ijsboerekes” noemen beweren dat dit veel mensenlevens kan redden bij dit warme weer, asthma patiënten en mensen die moeilijk kunnen ademen met het mondmasker kunnen zo op eenvoudige manier toch vrij zijn.

Er zouden zelfs gesprekken zijn met de federatie van apothekers en farmaonline.be om het als medisch hulpmiddel te verkopen. Goede ideeën verdienen goede berichtgeving! Lang leve de “ijsboerekes” Lang leve de CORONETTO’S.

Bij warm weer te koop in de krantenwinkel in het station va Brussel-Noord, men zegge het voort.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap