Minister van Volksgezondheid roept op om massaal frieten te eten.
Steun uw lokale frituren met "blijf in uw frietkot!" zegt Maggie De Block

De Belgische saga van tegensprekelijkheden blijft zijn gangetje gaan... Mondmaskers hadden eerst geen nut, daarna waren ze dan weer wel goed en nu mogen we ze zelf maken. Zelfde scenario in de aardappel sector... Eerst waren ze schadelijk voor onze gezondheid, nu moeten we er zoveel mogelijk van eten om de overschotten van aardappelen weg te werken... benieuwd of ze binnenkort ook gaan vragen om onze gazon met diesel te besproeien ?

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block lanceert een nieuwe campagne waarmee ze de lokale horeca en de aardappelkwekers een hart onder de riem steekt: “Blijf in uw frietkot!” is een campagne waarbij de minister oproept om minstens 2 a 3 keer per week een bezoekje te brengen aan de lokale frituur. Hiermee hoopt de minister de lokale economie op gang te trekken en ook de overschotten aan aardappelen weg te werken. “Ikzelf ben dol op een groot pakje friet met speciaal saus afgetopt met een frikandel, chicken nuggets, bicky burger, saté, mexicano en een kaaskroketje” zegt Maggie De Block. Als guilty pleasure durf ik al eens een samourai sausje over dit geheel doen, heerlijk zegt ze !!!!

Frietjes zijn super gezond en nog eens vegetarisch er bovenop ! Weerklinkt het op het kabinet van volksgezondheid. Ten slotte staan we als belgen bekend voor ons bier, chocolade en frieten. Wij willen onze bevolking aanmoedigen om zoveel mogelijk van deze streekproducten te gaan consumeren. Ze zijn lekker en je steunt er uw lokale economie mee, een win-win voor iedereen !


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap