Kevin De Bruyne wordt voor de derde maal papa
Rode Duivel scoort een hattrick

In tijden van de malaise die het Corona virus met zich meebrengt is er toch ook heugelijk nieuws. Kevin De Bruyne, één van de beste aanvallende middenvelders van de wereld, en zijn vrouw Michèle Lacroix laten via hun instagram weten een derde kindje te verwachten.

“Elk nadeel heb z’n voordeel” zoals Johan Cruijf ooit zei, de al even legendarische voetballer, want de bevalling stond gepland tijdens het Europees Kampioenschap deze zomer. Daardoor zou bondscoach Roberto Martinez, na Eden Hazard, die eerder uitviel met een enkelblessure, nu ook King Kev moeten missen in zijn selectie rode duivels tijdens het EK. Maar dat was buiten Covid – 19 gerekend, die zowat elk groot sport event deze zomer de mist in laat gaan.

Bovendien melden Kevin en Michele dat ze ook al de naam van hun derde kindje hebben, al weten ze het geslacht nog niet. De Bruyne en zijn echtgenote hebben al twee zoontjes, Mason Milian & Rome. Rome werd vernoemd naar de stad waar ze huwden, terwijl Mason Milian, vernoemd is naar het Milanese restaurant waar hij aar ten huwelijk vroeg. De derde spruit, zou vernoemd worden naar het dorp Reet, nabij Antwerpen, waar de twee elkaar voor het eerst ontmoetten in het  Sport en- gezondheidscentrum “Gym Tonic”. Het koppel laat weten na Mason Milian en Rome niet te kunnen wachten op De Bruyne Reet.


2 reacties op Kevin De Bruyne wordt voor de derde maal papa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Ik werd vroeger gepest, altijd zo van: sukkel, loser, brillenkop, dikzak… En dat was alleen nog maar de leerkracht wiskunde…

  2. Ik werd vroeger gepest, altijd zo van: sukkel, loser, brillenkop, dikzak… En dat was alleen nog maar de leerkracht wiskunde…

Copy link
Powered by Social Snap