Donald Trump brengt vaccin tegen Corona op de markt.
Trump hoopt hiermee kans te maken op de nobel prijs voor geneeskunde.

De Amerikaanse president loste al een tipje van de sluier tijdens een persconferentie vorige week. De president liet weten dat bleekmiddel wel eens het vaccin tegen corona zou kunnen zijn. Al die studies van virologen en wetenschappers kosten bakken geld, de oplossing is simpel volgens de Amerikaanse president, als je goed je handen wast, voorkom je infectie. Dus als je besmet bent, en je spuit bleekmiddel in de longen ben je logisch ook weer ontsmet. De Amerikaanse studie slaagde de wetenschap met verstomming. Het ging zelf zo ver dat Trump de hand reikte aan Mister Proper.

De zakenman, filosoof, miljardair en president van Amerika: Donald Trump nam zopas het wereld bekende Mister Proper over. Hiermee wil de president de strijd tegen het corona virus aangaan. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om het virus te bestrijden. Mensen die besmet zijn met het covid-19 virus hoeven enkel een slokje te drinken van de mister proper om te genezen. Met deze wetenschappelijke beproeving hoopt Trump kans te maken op de nobel prijs voor geneeskunde.

De redactie van Het Voorlaatste Nieuws ging bij enkele  Belgische experten gaan luisteren. “Mr Proper – Citron smaakt heerlijk met een ijsblokje en een fever tree clementine” zegt Sergio Herman. Viroloog Marc Van Ranst reageert: “ik drink hem liever on the rocks”. Bij Borgerhof en Lambrecht zijn ze momenteel aan het kijken om samen met Sandra Bekari een kookboek uit te brengen “Nooit Meer Corona” zou vanaf dit najaar in de betere boekhandel te verkrijgen zijn. In het kookboek staan de beste recepten die men op basis van mister proper kan maken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap