Conner Rouseau en 39 jarige Franky uit Tielt beginnen eigen politieke partij!
De nieuwe partij genaamd "DO" doet fantaseren over een goed onderbouwde Amerikaanse presidents verkiezing à la "YES WE CAN"

Na de gelekte beelden van Connor R. die frivool stond te feesten in volle corona lockdown, is zelfs zijn eigen partij SPA de hypocriete knakker zo beu als koude pap, en omdat Connor in de privé sector niet meteen aan de bak kan, richt hij daarom maar zijn eigen partij op. DO
Dat de 39 jarige werkloze skater uit tielt perfect in het plaatje paste is uiteraard logisch, hij vond het ook niet nodig de corona maatregelen te volgen, en kan in het reguliere circuit zijn passie voor skaten en werk niet combineren, dus dan maar in de politiek. Passend is de naam DO nog meer als Connor ons uitlegt waarvoor het staat: DEN OVERSCHOT. “Wij willen een partij zijn voor iedereen in de politiek die fouten maakt, en zich menselijk opstelt… Wij zijn niet smetteloos, willen ons niet laten klein krijgen door de corona crisis, en willen vooral gemakkelijk geld verdienen”. Dat de lancering van hun nieuwe partij meteen op kritiek stoot is dan ook geen verassing. SPA reageert alsnog positief: “Hoe meer mensen er in de politiek gaan en politieke partijen oprichten, hoe minder mensen er “op den dop” staan. Wie de start natuurlijk niet wou missen is Mark Van Ranst, die om het zacht uit te drukken, de laatste tijd ook niet écht op veel gehoor kan rekenen, dan maar bij Den Overschot! Kijk wij op de redactie geven sinds het nieuws is uitgekomen onophoudelijk zure melk over, maar dat kan ook aan andere dingen liggen.
Don’t DO this.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap