‘Call of duty: Warzone’ kan je nu spelen met z’n 4, Belgische servers overbelast door toestroom in de Gulag.
Het spel Call of Duty: Warzone, is razend populair! Infinity Ward zit met de handen in het haar want de Belgen overbelasten de servers!

Belgen zijn goed in frietjes eten en biljart, dat we massaal online gamen ziet iedereen zelf in de huiskamer, maar de Belgen blinken niet uit in het populaire online spel. Dat laat infinity Ward weten! De gulag zit vol!

Het opzet is simpel, 150 spelers worden gedropt in een virtuele map, en moeten elkaar proberen te vermoorden, de laatste die overblijft wint. Aanvankelijk was dit met teams van 3 maar sinds kort kan je ook met 4 spelers spelen. Dat de Belgen niet uitblinken in dit spel tot daaraantoe, maar nu je met z’n vier kan “prakken” zijn de servers steeds overbelast. Als je sterft ga je naar de Gulag, een extra kans om terug “te respawnen” maar omdat je nu met z’n vier kan spelen zijn er nog meer spelers die in dat vagevuur terechtkomen.

Infinity Ward roept op om in de gewone multiplayer mode te oefenen, zo extra abilities en skills te vergaren en dan pas terug over te schakelen op de Warzone gameplay. Infinity Ward laat weten dat het de bedoeling is om het spel hoofdzakelijk te spelen op de daartoe aangewezen map en niet in de Gulag. Wij spraken met een fervent speler, Laurent LDP speelt de laatste weken minstens 4u per dag, is na al die tijd slechts 4 keer als laatste overgebleven, 4 wins dus. Dat zijn cijfers waar zelfs Anderlecht niet trots op zou zijn! Hij is een van de mensen die de servers dus zwaar overbelast: “Op 3,5u gamen spendeer ik gemiddeld 3u in de Gulag, en dat was toen we met z’n 3 speelden, en de twee andere mij konden “opheffen”, nu spelen we met z’n 4, dus nog een extra speler bij die we moeten dragen! Dus ja, ik kan zowel meteen naar de Gulag gaan!”.

Kennen jullie ook mensen die de servers overbelasten? Wel ja procentueel 3 op 4, we zien elkaar in de multiplayer!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap