77 jarige man uit Knokke-Heist aangehouden voor invoer van 3,2 ton cocaine
Knokke heeft er weer een vedette bij.

De 77 jarige L.L., bestelde meer dan 3 ton cocaïne voor eigen gebruik, maar werd betrapt. Het was een grootschalige federale actie om het netwerk op te rollen, maar L. werd betrapt. "Eigen gebruik” zei hij.

Gisteren en vandaag zijn er na vele weken streng politiewerk enkel mensen opgepakt, die een grote hoeveelheid cocaïne binnen gesmokkeld hebben via de havens van Antwerpen en Rotterdam, 3,2 ton om exact te zijn! Een hele hoop, maar de 77 jarige opdrachtgever L.L. heeft aan de onderzoeksrechter gezegd dat het voor eigen gebruik was. Dat er een hele groep jongeren in de penarie zitten door zijn toedoen, spijt hem volgens de woordvoerder van het parket van Brugge. De man die in Knokke goed gekend is, bestelde de hoeveelheid naar eigen zeggen, enkel voor eigen gebruik.

De locale ‘Escobar van  den Aldi’, zo werd hij ook wel eens genoemd op café in Knokke-Le-Zoute, is een fambloyante party animal. Door de drie maand van quarantaine en gesloten horeca-zaken, sloeg de verveling toe bij L.L. daarom bestelde hij online maar liefst 3,2 ton cocaine om deze zomer enkele tuinfeestjes te geven in zijn riante villa in Knokke-Het-Zoute.

Hij heeft op zijn 21ste ook al eens zo’n bestelling gedaan, toen verliep de levering wél vlot, maar ja de tijden zijn veranderd.
Dat hem een fixe boete te wachten staat en eventueel zelfs celstraf kan de man niks schelen… Zonder drugs is het in de vrije gemeenschap ook een gevangenis, de man snuift naar eigen zeggen ongeveer een Ton per decennia, en wou met deze bestelling “zijn pensioen” veilig stellen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copy link
Powered by Social Snap